Aktive økter på Facebook

Hvis du, som de fleste andre, har benyttet Facebook fra forskjellige datamaskiner og enheter, så kan det lønne seg med en rask gjennomgang av hvilke enheter som fremdeles har tilgang til kontoen din.

20. mai 2012 Journalist Kim Grytøyr
kim@nettintro.no

Det er fort gjort at man glemmer av å logge ut av Facebook. Hvis du var pålogget fra en enhet eller datamaskin som ikke bare du har tilgang til, så er det også fort gjort at uvedkommede plutselig kan boltre seg fritt med din konto!

Fortvil ikke, det finnes en løsning. Facebook lar deg se og avslutte alle økter som du ikke ønsker at skal ha tilgang til din konto. Slik gjør du det:

1. Gå til kontoinnstillingene

Klikk deg inn på Kontoinnstillinger

 

2. Velg Sikkerhet og deretter Aktive økter

Velg Sikkerhet og deretter Aktive økter

Her vil du finne en oversikte over alle øktene som er aktive, og du kan klikke på "Avslutt aktivitet" for de øktene som du ikke lenger ønsker at skal ha tilgang til kontoen din.

Du blir naturligvis nødt til å logge inn på nytt fra alle disse enhetene. Dersom det f.eks er en økt som er aktiv på mobiltelefonen din, så vil du bli logget ut og må deretter logge inn igjen på nytt. Det kan også være greit å være klar over at varsler og lignende ikke vil bli levert så lenge du er logget ut fra mobile enheter. Konklusjonen er allikevel at dette er noe man bør gjøre med jevne mellomrom for å sikre at man ikke gir uvedkommede tilgang til din konto.

Les også


Skriv innlegg


Dummy






Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.