Retningslinjer for personvern

Sist oppdatert: 21.04.2011.

Våre retningslinjer for personvern definerer hvordan vi samler inn og bruker dine personlige opplysninger.

Hvordan vi samler inn opplysninger

Vi samler inn anonyme opplysninger om alle som besøker vår hjemmeside. Disse opplysningene kan ikke brukes til å identifisere deg eller si noe som helst om hvem du er, men gir oss et innblikk i hvordan våre besøkende navigerer inne på vår nettside.

Dersom du benytter ett eller flere av skjemaene på nettsiden vår vil opplysningene du fyller inn bli sendt til vår server og lagres i en sikret database som kun ansatte i Nettintro ANS har tilgang til.

Hvordan vi bruker dine opplysninger

Opplysningene om hvordan du navigerer inne på våre nettsider blir brukt til å forbedre nettsidene og til å gjøre den informasjonen du etterspør enda lettere å finne frem til.

Når du sender oss opplysninger gjennom skjemaene på denne nettsiden, så vil disse opplysningene bli lagret og benyttet til det formålet som er nevnt over hvert skjema som finnes på våre nettsider. I enkelte tilfeller, avhengig av hvilket skjema som benyttes, kan du også komme til å motta gode tilbud og annen informasjon vi mener kan være interessant for deg. Dersom du mottar slik informasjon vil du alltid kunne melde deg av ved hjelp av en lenke i den mottatte e-posten.

I tilfeller hvor du legger igjen et telefonnummer kan vi også komme til å ringe deg for å kartlegge behov og gi deg gode tilbud.

Opplysninger som samles inn av Nettintro ANS vil ikke under noen omstendigheter bli gitt, solgt eller på annen måte videreformidlet til uvedkommende.

I tilfeller hvor Nettintro ANS har andre bedrifter som gjennomfører markedsundersøkelser eller annen lignende aktivitet for seg, forbeholder vi oss retten til å videreformidle kontaktinformasjon, men kun dersom informasjonen skal benyttes utelukkende i forbindelse med aktiviteter som har direkte tilknytning til Nettintro ANS.

 


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.