Dette er hjemmesider fra Nettintro

Med hjemmeside fra Nettintro kan du enkelt oppdatere hjemmesiden din selv. Her finner du en oversikt over noe av det du kan gjøre med en hjemmeside fra oss.

15. juli 2011 Journalist Kim Grytøyr
kim@nettintro.no

Nettintro Publisering

Et enkelt men samtidig kraftig nettbasert system for organisering og administrasjon av hjemmesider. Utviklet av Nettintro ANS.

Våre hjemmesider leveres med en del standard funksjonalitet. I dette innlegget skal jeg gå litt nærmere inn på denne funksjonaliteten og hvilke bruksområder de forskjellige modulene har. Vi begynner med det enkleste:

Sider

Du kan opprette så mange sider som du har behov for. Sidene du oppretter fungerer som plassholdere for tekst, bilder, skjema, bildegallerier og så videre.

Definisjon på en side: Hver gang du navigerer på våre hjemmesider besøker du en ny side, bortsett fra når du leser artikler, som f.eks denne.

 

Artikler

Vårt system har en modul for publisering av artikler som er enkelt å bruke, men samtidig fleksibelt og fullt av muligheter. En artikkel trenger ikke nødvendigvis å være en nyhetssak. Her er det rom for å tenke kreativt!

Definisjon på en artikkel: En sak som publiseres til én eller flere sider i en liste. Har kommentarfunksjon og en rekke andre funksjoner, som bilderigg (mini-galleri) og faktabokser.

Hvis du lurer på hvordan man kan bruke artikler, se www.nord-salten.no. Denne nettsiden er bygd opp med vårt system, og hver nyhet du leser er en artikkel i systemet. Det du leser nå er også en artikkel.

 

Bildegalleri

Dette er en etterspurt modul som gjør det enkelt å publisere mange bilder på din nettside. Den har innebygde visningsmaler som viser frem dine bilder på en fin og oversiktlig måte.

Definisjon på et bildegalleri: En samling bilder som er satt sammen av systemet for å vises frem på en fin og oversiktlig måte.

 

Skjema

Innebygd i systemet er en kraft modul med mange bruksområder. Du kan enkelt opprette egne skjema som sendes til deg eller andre som en e-post når noen har fylt ut et skjema. Her er det mange muligheter!

Definisjon på et skjema: Et nettsideskjema bestående av ett eller flere felter, f.eks tekstfelter, nedtrekkslister, radioknapper og mulighet for å sende ved et bilde eller andre filer. Skjemaet blir sendt som en e-post til én eller flere mottakere.

 

Medlemslister

Systemet vårt egner seg godt til bruk for lag og foreninger som har medlemmer. Man kan nemlig legge inn medlemmer i forskjellige grupper (f.eks "Styret", "Medlemmer" osv.) og deretter styre hvilke grupper som skal ha tilgang til de forskjellige delene av nettsiden. Man kan også sende ut e-post til én eller flere grupper samtidig. Det finnes også mulighet for å enkelt vise medlemmer på nettsiden med bilde og kontaktinformasjon!

 

SMS-varsling

Mange av funksjonene har mulighet for SMS-varsling. For eksempel kan du få tilsendt et varsel på SMS når noen har sendt inn et av dine skjema, f.eks kontaktskjemaet. Du kan også sende ut SMS til medlemmer i grupper du har opprettet, f.eks påminnelse om et møte eller lignende.

 

Skreddersydde behov

Det som er nevnt i denne artikkelen er noe av funksjonaliteten som finnes som standard på hjemmesider levert av oss. Vi kan naturligvis være behjelpelige med å utvikle og skreddersy annen funksjonalitet som er tilpasset dine behov.

 

Har du spørsmål rundt våre hjemmesider kan du kontakte oss ved å ringe 958 10 100 eller benytte vårt kontaktskjema.

Les ogs


Skriv innlegg


Dummy


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.