Grooveshark i ny drakt

Grooveshark er en gratis online-musikktjeneste som kan hamle opp med både Spotify og Pandora. Nylig relanserte de nettsidene sine med økt funksjonalitet og nye tjenester.

27. oktober 2009 Bjørn Tore Bjørn Tore
Innsendt artikkel

Om tjenesten

Grooveshark har et musikkbibliotek på over 6 millioner sanger og over 1 million brukere. Tjenesten kan benyttes helt gratis og uten reklameavbrudd. Det som gjør Grooveshark litt spesielt er at du kan legge til musikk i biblioteket deres, Grooveshark vil da kontakte de som har rettighetene til å bruke musikken. Med andre ord kan du være med på å bestemme hvilken musikk de har å tilby.

Nye funksjoner

Nylig ble det lansert en rekke nye funksjoner som gjør tjenesten mer brukervennlig og lettere å bruke. Et bra og intuitivt interface blir viktigere og viktigere i dagens nettsamfunn. I tillegg til å ha forbedret måten tjenesten fungerer på, har de også lagt til noen nye funksjoner som har vært sårt savnet i tidligere versjoner. Nå går det f.eks an å spole i sanger, noe som ikke var mulig tidligere. Man kan endre temaer, shuffle playlist, dele musikk på facebook og Wordpress for å nevne noen.

Oppdag ny musikk

Hvis man oppretter en bruker har man mulighet for å lagre playlists for senere bruk. Man kan også søke i andre brukeres spillelister og dele disse med venner. Etterhvert som man lager spillelister og hører på musikk vil Grooveshark finne andre brukere som har samme musikksmak som deg, og anbefale låter og spillelister fra disse brukerne.

VIP brukere

Velger man å betale for å bruke tjenesten får man en litt bedre brukeropplevelse. Ingen reklamebannere, man får tilgang til en del flere låter enn vanlige brukere og et program som heter "Grooveshark Desktop" som lar deg høre på musikk uten å bruke nettleseren. en annen fin bonus for VIP brukere er at de får mulighet til å velge blant flere temaer de kan bruke for å forandre utseendet på Grooveshark.

 

Besøk Grooveshark for å se om de har noe for deg også, eller tinysong for en lettvekterversjon av tjenesten


Skriv innlegg


Dummy


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.