Hva er en publiseringsløsning?

En publiseringsløsning, ofte kalt CMS, er et system som lar deg bearbeide og publisere innhold. Som regel blir denne betegnelsen brukt på internettbaserte systemer som publiserer innhold til en hjemmeside.

Med begrepet "publisere innhold" mener vi å opprette sider, artikler, skjema, bildegallerier og lignende. Man kan laste opp egne bilder og plassere disse der man vil.

Fordeler med en publiseringsløsning

Det er mange fordeler ved å bruke en internettbasert publiseringsløsning, fremfor tradisjonelle programmer som Microsoft Frontpage. Blant annet slipper man å tenke på oppdatering av programvaren, da dette skjer helt automatisk i (de fleste) publiseringsløsningene.

All data lagres på en datamaskin som er tilkoblet internett, som regel i store serverhus som er bygd kun for å oppbevare servere i. Dem som er ansvarlige for disse serverene tar ofte sikkerhetskopi av all data, noe vi i Nettintro også gjør daglig. Derfor står man aldri i fare for å miste alt arbeidet man har jobbet med.

Det stilles som regel ingen krav til ekstra programvare som må installeres på datamaskinen for å kunne ta i bruk en publiseringsløsning. De aller fleste kan brukes så lenge man har en nettleser av nyere dato. Dette er en stor fordel, da man enkelt kan oppdatere hjemmesiden sin selv fra ferien på andre siden av kloden.

Overbevist?

Se hva vi kan tilby.

Ikke overbevist?

Ta en gratis prøvekjøring av vårt system, slik at du kan se selv hvor enkelt det er.


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.