Problemer med kontaktskjema

29.04.2016

Torsdag 28. april og deler av fredag 29. april var det noen problemer med sending av e-post fra kontaktskjema og egendefinerte skjema. Dette ble endelig løst rundt klokken 14 fredag.

Vi anbefaler dere generelt å følge jevnlig med på oversikten over godkjente meldinger i kontrollpanelet – her vil du finne en komplett oversikt over beskjeder sendt fra nettsiden.

Forbedret utsendelse av e-post fra kontaktskjema

20.01.2015

Vi har fått en del tilbakemeldinger om at e-post sendt fra kontaktskjemaet noen ganger blir markert som spam og derfor ikke havner i riktig innboks. Vi har nå gjort noen endringer i systemet som skal forbedre dette. I tillegg kan det å legge til noreply@nettintro.no som en kontakt i e-postklienten din hjelpe, da all e-post nå blir sendt fra denne adressen.

Nettintro tilbyr responsive nettsider

13.09.2014

Vi kan nå tilby responsive nettsider, altså nettsider som tilpasser seg automatisk til skjermen som brukes når man besøker nettsiden. Dette betyr at alt innhold på nettsiden er tilgjengelig i et brukervennlig format enten man besøker den fra en datamaskin, et nettbrett eller fra mobiltelefonen.

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Anti-spam i skjemamodulen

14.04.2013

Nå kan du aktivere anti-spam for egendefinerte skjema. Dette er veldig nyttig hvis du mottar mye spam fra disse skjemaene. Kontaktskjemaet og kommentarfeltene har allerede denne funksjonen, men nå har vi altså utvidet det til å gjelde også egendefinerte skjema.

Du kan aktivere anti-spam for et skjema ved å redigere innstillingene for skjemaet.

Systemoppdatering 13. april 2013

13.04.2013

Lørdag 13. april klokken 23.00 vil vi gjennomføre en systemoppdatering som vil medføre 5-10 minutter nedetid på enkelte hjemmesider.

Vis nettsiden din på Facebook

08.04.2013

Med vår nye facebookintegrasjon kan du nå vise utvalgte deler av nettsiden din som en "app" på din facebookside. Klikk her for å lese mer om integrasjonen.

Forbedring av ytelse

29.09.2012

I helgen (28. september - 30. september) kan noen av våre kunder oppleve at enkelte elementer på hjemmesiden ikke fungerer helt som normalt. I all hovedsak gjelder dette forstørring av bilder når man viser et bildegalleri, men også noen andre mindre funksjoner kan bli påvirket.

Årsaken er at vi jobber med en større omstrukturering av en av hovedkomponentene i systemet. Når dette arbeidet er fullført vil hjemmesiden oppleves raskere når man navigerer fra side til side.

Etter planen vil jobben være ferdig i løpet av lørdag 29. september.

Tilbakemeldinger

11.03.2012

Hvis du har forslag til forbedringer, ny funksjonalitet eller lignende, så kan du benytte vårt tilbakemeldingsskjema som er å finne på følgende adresse:

http://nettintro.bug.ly/feedback/submit

Nytt redigeringsverktøy

07.04.2011

Vi har fått en del tilbakemeldinger om at redigeringsverktøyet i noen tilfeller ikke oppfører seg som forventet. Som følge av dette jobbes det nå med å implementere et alternativ til den eksisterende editoren.

Oppgradering av skjemamodulen

07.04.2011

Vi har idag gjennomført en oppgradering av skjemamodulen som følger med Nettintro Publisering.

Få mer ut av hjemmesiden din

07.04.2011

Nettintro Publisering byr på en rekke nyttige og tidsbesparende funksjoner som man kanskje ikke er klar over.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.