Oppsett av fjernhjelp

Benytt denne programvaren i tilfeller hvor Nettintro skal bistå med fjernhjelp eller oppsett av tjenester på din maskin.

1. Last ned Teamviewer: Windows | Mac

2. Ã…pne filen du lastet ned

3. Oppgi ID og passord til oss pr. telefon

Etter at vi har fått koblet oss opp mot din maskin kan vi begynne arbeidet. Du vil hele tiden se hva vi gjør på skjermen, og straks vi avslutter forbindelsen vil det ikke lenger være mulig for oss å koble til din datamaskin.


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.