Support for Nettintro Publisering > Guider > Slik oppretter du et skjema

Slik oppretter du et skjema

Sist oppdatert: 14.04.2011

Et skjema kan brukes til så mangt, og er enkelt å opprette.

1. Opprett skjema
Fra hovedsiden for "Publisering" klikker du på skillarket "Skjema". Her klikker du på knappen "Nytt skjema", som vist nedenfor.

2. Fyll inn nødvendig informasjon
I dialogboksen som kommer opp fyller du ut alle nødvendige felter. For å finne ut hva de forskjellige feltene betyr kan du klikke på feltnavnet eller det lille hjelpesymbolet som vises ved siden av.

3. Klikk "Lagre".
Skjemaet er nå lagret, og du kan begynne å legge inn de feltene du ønsker.

Vi har for øyeblikket støtte for følgende felttyper:

• Tekstfelt (lite)
  • Tekstfelt (stort)
  • Nedtrekksliste (ett valg)
  • Radioknapper (ett valg)
  • Avkrysning (flere valg)
  • Overskrift
  • Tekst
  • Vedlegg (opplasting av filer)

Klikk på "Nytt felt" og velg felttypen du ønsker. Klikk deretter "Lagre". Du vil nå få opp en ny dialogboks som lar deg gi feltet et navn, samt eventuelle andre opplysninger. Du kan også her klikke på hjelpesymbolet for å få forklaringer på de forskjellige feltene.

Når skjemaet er klart til bruk kan du sette det inn på en side.

Tilbake til oversikt

Skriv innlegg

Dummy