Support for Nettintro Publisering > Kontrollpanelet > Hvordan oppretter jeg flere brukere til kontrollpanelet?

Hvordan oppretter jeg flere brukere til kontrollpanelet?

Sist oppdatert: 10.04.2011

Merk at antall brukere man kan opprette kan være begrenset av hvilken pakke man har.

For å opprette en ny bruker i kontrollpanelet gjør man følgende:

1. Klikk deg inn på "Kontoinnstillinger" under fanen "Admin"
  2. Klikk deretter på skillearket "Adminbrukere"
  3. Klikk på knappen "Opprett ny bruker"
  4. Fyll inn de nødvendige feltene og ditt navn i feltet "Signatur"
  5. Klikk "Lagre"

Brukeren er nå opprettet. Etter å ha opprettet brukeren kan man klikke på blyantsymbolet bak den aktuelle brukeren i oversiktstabellen. Her inne kan man skrive inn ytterlige opplysninger som kan ha betydning, blant annet kontaktinformasjon. I tillegg kan man laste opp bilde som, avhengig av hvilke maler man benytter, kan bli vist i artikler som er skrevet av brukeren, samt på visittkortet som kan genereres av besøkende.

I tillegg kan man under skillearket "Rettigheter" begrense hvilke funksjoner brukeren skal ha tilgang til i kontrollpanelet. Brukere som har tilgang til "Kontoinnstillinger" kan endre og slette alle adminbrukere som en administrator.

Tilbake til oversikt

Innlegg

20 07.12.2013 klokken 04:26
20 07.12.2013 klokken 05:25
If some one desires expert view on the topic
of blogging and site-building then i suggest him/her to pay a quick visit this webpage,
Keep up the fastidious job. 14.08.2021 klokken 06:18
Hello there! Do you know if they make any plugins to protect against
hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions? 24.08.2021 klokken 14:38

Skriv innlegg

Dummy