Publisert: 16.04.11 14:51


Support for Nettintro Publisering > Oppsett av hjemmeside

1. Hva koster en hjemmeside?
2. Hvor lang tid tar det å sette opp en ny hjemmeside?
3. Designer Nettintro hjemmesiden?
4. Kan jeg selv oppdatere hjemmesiden?
5. Er alt jeg trenger inkludert i prisen?
6. Hvorfor må jeg betale en årlig avgift for hjemmesiden?


1. Hva koster en hjemmeside?

Sist oppdatert: 10.04.2011

Prisen for en ny hjemmeside varierer ganske mye. Når vi mottar en prisforespørsel baserer vi pristilbudet på flere faktorer, blant annet:

Vårt pristilbud inkluderer ikke design, da vi kun står for den tekniske biten vedrørende hjemmesiden. En typisk hjemmeside koster mellom kr. 15.000,- og kr. 30.000,- for å få satt opp med alt innhold og funksjonalitet ferdig levert. I tillegg kommer en årsavgift for vedlikehold av verktøyet som våre kunder benytter for å selv oppdatere hjemmesiden.

Hvis du vil ha et konkret tilbud, send oss en prisforespørsel.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen2. Hvor lang tid tar det å sette opp en ny hjemmeside?

Sist oppdatert: 09.01.2011

Det finnes ikke noe fasitsvar på hvor lang tid det tar å gjøre ferdig en hjemmeside. Hvis du kontakter Nettintro for å få en ny hjemmeside, er prosessen omtrent slik:

  1. Vi mottar en forespørsel
  2. Vi kontakter en designer som gir deg et tilbud på design
  3. Vi gir deg et tilbud på oppsett av hjemmeside med innhold
  4. Designet blir utviklet i samråd med kunden
  5. Vi setter opp hjemmesiden og implementerer design
  6. Vi (eller kunden) legger inn innholdet

I de fleste tilfeller vil hjemmesiden nå være klar til bruk, og oppsett av domene gjøres gjerne tidlig i prosessen, slik at dette er klart til bruk når hjemmesiden er ferdig utviklet.

Hvor lang tid hele denne prosessen tar avhenger av kompleksiteten på prosjektet, kapasiteten til de involverte og egeninnsatsen fra kunden. Vårt mål er at kunden skal bli fornøyd. Derfor er det viktig at alt skjer til riktig tid, slik at kvaliteten på produktet opprettholdes gjennom hele prosessen.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen3. Designer Nettintro hjemmesiden?

Sist oppdatert: 20.01.2011

Nettintro leverer ikke designtjenester selv, men vi har samarbeidspartnere som er svært flinke designere. Vi formidler gjerne kontakt med disse, slik at du som kunde kan få et skreddersydd tilbud på designtjenester.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen4. Kan jeg selv oppdatere hjemmesiden?

Sist oppdatert: 10.04.2011

Ja. Nettintro leverer en egenutviklet publiseringsløsning som lar kundene våre oppdatere hjemmesiden ved hjelp av nettleseren. Det er ikke behov for å installere programvare på datamaskinen du skal bruke når du oppdaterer hjemmesiden. Vi tilbyr opplæring pr. telefon og e-post, og arrangerer også kurs ved behov. I tillegg har vi laget flere demonstrasjonsvideoer som viser deg hvordan man bruker kontrollpanelet.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss og be om å få prøvekjøre vår publiseringsløsning, slik at du selv kan erfare hvor enkelt det er å holde hjemmesiden oppdatert.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen5. Er alt jeg trenger inkludert i prisen?

Sist oppdatert: 10.04.2011

Bortsett fra design er våre priser i de fleste tilfeller inkludert alt du trenger. Årsavgiften inkluderer både domenenavn, e-post, webhotell og lisensavgift for publiseringsløsningen.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen6. Hvorfor må jeg betale en årlig avgift for hjemmesiden?

Sist oppdatert: 19.04.2011

Den årlige lisensavgiften du betaler til Nettintro dekker kostnadene vi har til domenenavn, e-post, webhotell. I tillegg sørger vi for at den tekniske løsningen som benyttes for å oppdatere hjemmesiden holdes ved like og er oppdatert teknisk sett.

Skriv ut | Permalenke | Til toppen
http://nettintro.no/no/support/support-for-nettintro-publisering/?faqID=2&feID=47&print=1 - 25.07.24 02:50